0577 - 46 23 07
menu

GPF6910.07 toiletgarnituur 83x52x4mm stift 8mm smeedijzer zwart

  • Op voorraad
€ 44,26 Per set, incl. BTW

Privacy en stijl gaan perfect samen met dit kwalitatieve toiletgarnituur in zwart smeedijzer. De ruitvormige rozet heeft een afmeting van 83x52x4 mm. De toiletstift heeft een dikte van 8 mm en een normale knop. De bevestiging van de rozet blijft zichtbaar.

Beknopte specificaties
Finish Smeedijzer zwart
Kleur Zwart
Materiaal Gietijzer
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF691007110 Toiletgarnituur ruit 83x52x4mm stift 8mm Download
€ 44,26 set

GPF6910.07 toiletgarnituur 83x52x4mm stift 8mm smeedijzer zwart met GPF0140.09 vrij- en bezetslot WC72/8
€ 97,86

incl. BTW


Charmant en rustiek: die woorden omschrijven het beslag van GPF bouwbeslag in de finish smeedijzer zwart. Het smeedijzer heeft een egaal zwarte afwerking en is uitstekend te combineren met andere producten in dezelfde finish. Wilt u uw smeedijzeren product buiten gebruiken? Dan kan dit alleen mits het smeedijzer overgecoat wordt. Geef dit daarom aan bij uw bestelling. Let op: wanneer smeedijzer beschadigt, is er kans op roestvorming.
Smeedijzer zwart


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.


Gerelateerde producten