0577 - 46 23 07
menu

GPF9845.00 veiligheidsschilden blind met krukgat

  • Op voorraad
€ 158,52 Per set, incl. BTW

RVS matgeborsteld veiligheidsschilden SKG*** 248x52 mm afgerond binnen/ buiten blind met krukgat

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF984509000 Veiligheidsschilden SKG*** 248x52 mm binnen/ buiten blind met krukgat Download
€ 158,52 set

GPF9845.00 veiligheidsschilden blind met krukgat met AG0905 Metaalpolish watten
€ 161,47

incl. BTW

GPF9845.00 veiligheidsschilden blind met krukgat met Zettex Protect wax 500 ml
€ 172,86

incl. BTW

GPF9845.00 veiligheidsschilden blind met krukgat met Zettex Stainless Steel Spray 500 ml
€ 177,26

incl. BTW


RVS is de afkorting van roestvast staal (in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd). Het is een sterk metaal met hoge kwaliteit. Geborsteld RVS heeft een mooie, matte tint door het borstelproces dat het heeft ondergaan. GPF bouwbeslag gebruikt RVS 304 voor haar producten. Onderhoud het materiaal regelmatig met metaalpolishwatten of Scotch Brite, zodat het RVS in topconditie blijft. Beide schoonmaakmiddelen zijn ook zeer effectief tegen vliegroest, die kan ontstaan door ijzerdeeltjes in de lucht.
RVS geborsteld


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten