0577 - 46 23 07
menu

GPF0583.61.001 Verstelbare wandgeleider t.b.v. schuifdeursysteem zwart

  • Op voorraad
€ 14,96 Per stuk, incl. BTW

Houd uw schuifdeur in het gareel met een verstelbare wandgeleider welke aan de muur wordt gemonteerd. De zwarte muurgeleider van GPF bouwbeslag voorkomt het zwabberen van uw deur aan de onderzijde en dient tevens als afstandhouder voor de muur. Ook de hangers blijven daardoor netjes op hun plek hangen in de rails.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF058361001 Vloergeleider / wandgeleider t.b.v. schuifdeursysteem zwart -
€ 14,96 stuk

Zwart kan altijd! Onze producten met een zwarte structuur zijn gemaakt van RVS: een sterk en kwalitatief metaal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door zijn afwerking met een hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


De GPF verstelbare wandgeleider heeft een zwarte kleur. Dit product is te gebruiken in combinatie met zowel een zwart, roestkleurig en RVS schuifdeursysteem. Door de donkere kleur valt de muurgeleider nauwelijks op. Dat maakt hem een geschikt hulpmiddel om te gebruiken bij alle schuifdeursystemen.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten