0577 - 46 23 07
menu

GPF0140.09 Loopslot

  • Op voorraad
€ 42,75 Per stuk, incl. BTW

Een loopslot is zeer geschikt voor deuren die niet op slot gedraaid hoeven worden. Deze variant van GPF bouwbeslag is gemaakt van RVS en voldoet aan de eisen van DIN 18251-1, klasse 3. Dit slot is bovendien uitgevoerd met een nastelbare, gelagerde klemtuimelaar en een fluisterdagschoot.

Specificaties
Voorplaat: RVS, 235x20x3 mm
Doornmaat: 60 mm
Slotsparing: blind
Draairichting: DIN links / DIN rechts (omkeerbaar)
Model: afgerond

Dit slot wordt geleverd exclusief sluitplaat.

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF014009000 Loopslot RVS met afgeronde voorplaat 235x20x3 mm, doornmaat 60 mm DIN LS/RS Download
€ 42,75 stuk

GPF0140.09 Loopslot met GPF0180.09 sluitplaat loop
€ 46,66

incl. BTWGPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.