0577 - 46 23 07
menu

GPF0180.09 sluitplaat dag + nacht PC72

  • Op voorraad
€ 5,74 Per stuk, incl. BTW

Een sluitplaat beschermt uw deurkozijn en zorgt ervoor dat de dag- en nachtschoot netjes opgevangen worden. Deze sluitplaat kan geplaatst worden in combinatie met een dag- en nachtslot met slotsparing PC72.

Specificaties
Voorplaat: RVS, 235x24 mm
Slotsparing: PC72 mm
Draairichting: DIN links / DIN rechts (omkeerbaar)
Model: afgerond

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF018009042 Sluitplaat dag + nacht PC72 DIN LS/RS RVS, afgerond 235x24 mm Download
€ 5,74 stuk

GPF0180.09 sluitplaat dag + nacht PC72 met GPF0140.09 dag- en nachtslot PC72
€ 48,49

incl. BTWGPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.