0577 - 46 23 07
menu

Cubic Colors briefplaat binnen met kunststof houder en luxe RVS klep voorzien van zwarte poedercoating

  • Op voorraad
€ 71,75 Per stuk, incl. BTW

Briefplaat binnen met kunststof houder en luxe RVS klep voorzien van zwarte poedercoating 86x345 mm.

Modern vormgegeven briefplaat, ook voor jouw interieur. Stijlvol te combineren met bijpassende tochtstrip en postvanger. Lange levensduur. Optimale afdichting door borstel en klep. Stopt tocht maar laat natuurlijke ventilatie toe. Bescherming tegen pollen, stof en ongedierte.

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Subfinish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur -
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
CC10010480 Briefplaat binnen met kunststof houder en luxe zwarte klep 86x345 mm. -
€ 71,75 stuk

Als webshop met tienduizenden artikelen is Cubic Colors een belangrijke speler in de wereld van het hang- en sluitwerk. Met een ruim assortiment, hoogwaardige artikelen en de beste klantenservice laat het team van Cubic Colors hun passie voor deurbeslag zien. Altijd met oog voor hun motto: service with a smile!
Cubic Colors Cubic Colors


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.